Deze week: Hollandse week!

De Boterbloem Kookt!

Zin in een vers gekookte maaltijd van biologische seizoensgroenten? Met ingang van 4 november koken wij wekelijks een heerlijke maaltijd voor u. Zoveel mogelijk gemaakt van vers geoogste groenten van onze eigen akkers in de Lutkemeerpolder. Aan alles is gedacht: de oven bestendige verpakking is biologisch afbreekbaar!

Deze week: Hollandse week!

Wo. 09 en Do. 10 dec. 2020 de keuze uit: 

  1. Boerenkool met spek en rookworst. De vegetarische variant is met tofu groentegehakt balletjes en paddenstoelen.
  2. Hutspot wortels en uien met ouderwetse gehaktballen en jus. De vegetarische variant is ook met tofu groentegehaktballetjes en paddenstoelen.

Prijs per maaltijd € 10,00

Iedere woensdag en donderdag nieuwe maaltijden! Via Facebook en onze(www.ecoboterbloem.nl) website kunt u het menu van de week volgen.

Reserveer uw maaltijd tijdig tot dinsdag 12.00 uur door te bellen met De Boterbloem: 020 610 0821. Mailen kan ook: deboterbloem@kpnplanet.nl. Vooraf betalen is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld: (nl 14trio 01984 97288).

U kunt uw maaltijd tussen 16.00 en 18.00 uur ophalen op de Lutkemeerweg 262. Iedere woensdag en donderdag nieuwe maaltijden!

De Boterbloem kookt ook een driegangenmenu voor Kerst voor u. We maken dat op donderdag 10 december bekend. Vanaf die dag kan er tot en met dinsdag 22 december ingeschreven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *